У Тернопільській області шукають зниклу без сліду жінку. Поліція опублікувала прикмети і дані Бичинської Марії, яка 18 серпня рано вранці вийшла з дому і більше її не бачили. Про це пише Кримінал.

Поліція Бережанського відділу ГНУП у Тернопільській області розшукує зниклу 18 серпня Бичинську Марію 1963 року народження. Вона проживає в селі Слов'ятин Тернопільської області. Вийшла з дому близько 7 години ранку. До цього дня про неї нічого невідомо.

Правоохоронці опублікували прикмети жінки. Прикмети: зріст 160-165 см, середньої статури, волосся чорне, коротке, обличчя смагляве. Вона пішла з дому в коричневому светрі, синіх джинсах і синіх тапочках.

Правоохоронці попросили надати будь-яку інформацію про жінку на гарячу лінію 102.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори
Показати ще

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Харкові виявили тіло зниклої тиждень тому жінки. На жаль, її знайшли вже мертвою. Вона зникла 16 серпня. За словами рідних Ганна вийшла прогулятися і зникла, а сьогодні волонтери та правоохоронці виявили її тіло. Жінка повісилася. Тіло Анни близько 09: 50 знайшли волонтери пошукової групи "Мілена" в яру посадки біля проспекту Перемоги, на місце відразу ж викликали поліцію.

Також Знай писав, що в Харкові з лікарні втекла 12-річна дитина. Відзначається, що 12-річний Олександр Каплуненко пішов з медичного закладу в суботу, 22 серпня. Його розшуком займаються співробітники Шевченківського відділу поліції.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові знайшли тіло зниклої кілька тижнів тому літньої медсестри. Вона пропала безвісти ще в кінці червня. Жінка зловживала спиртним і здавала Вторсировину, а потім зникла.