Спортсмен з Тернопільщини виборов нагороду на змаганнях з вільної боротьби. Цього року на змаганнях з даного виду спорту у ваговій категорії до 79 кг призове місце посів Віктор Крупа. Про це пише Сорока.

Віктор Крупа народився і виріс у містечку Скала-Подільська В Борщівському районі Тернопільської області. Хлопець є вихованцем Борщівської ДЮСШ. Про отримання нагороди молодим чоловік розповів його тренер Руслан Антонюк. Він зазначив, що Віктор став чемпіоном України 2020 року.

Крім того, тренер не просто похвалився своїми заслугами по вихованню спортсмена, а й подякував колег і тренерів з Теребовлі Володимира Перхалюка і з Кам'янець-Подільського Пасенко Дмитра.

Далі тренер зазначив, що ще один молодий спортсмен з Тернопільщини програв битву більш досвідченому спортсмену призеру з Харкова. Після цього тренер розповів, що Віктор крупа отримав право представити Україну на міжнародних змаганнях у грудні 2020 року.

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадавши Знай писав, що 18 серпня 2020 р в Болгарії на базі спортивно-оздоровчого комплексу «Камчія» пройшов Кубок світу з кіокушин карате KWU серед молоді (18-21 рік) - KWU World Youth Cup 2020. Переможцем став уродженець Закарпаття.

Також Знай писав, що тенісистка зі Львівщини стала чемпіонкою України. 16-річна чемпіонка завоювала срібло на змаганнях. Яна Нікітін з Трускавця стала срібним призером чемпіонату України з тенісу. Потрапивши до півфіналу, спортсменка виконала норматив майстра спорту України, а у фіналі, це звання підтвердила.

Нещодавно Знай передавав, що львівські спортсмени завоювали 11 медалей.