На Тернопільщині розгорівся скандал через те, що активісти звинуватили правоохоронця у використанні автомобіля та підроблених номерних знаків. Активіст Роман Довбенко звинуватив правоохоронця Петра Демборінського в тому, що він використовує елітний автомобіль з підробленими номерними знаками. Про подробиці йдеться в повідомленні "громадського слова".

Минулого тижня в Тернополі було виявлено автомобіль Range Rover, яким керував начальник Управління стратегічних розслідувань Тернопільської області. До кінця травня цього року, За словами активістів, цією ж машиною користувався заступник начальника Управління стратегічних розслідувань - пан Демборінський.

Після реєстрації звернення в поліцію з приводу можливого правопорушення за кермо цієї ж машини сів Демборінський. Після цього автомобіль зник і більше на ньому правоохоронці не приїжджали. Нещодавно ситуація змінилася. Цей автомобіль, але вже з номерними знаками іншої держави з'явився знову.

Активіст розповів, що поліція виявилася безсила, але за допомогою прокуратури Тернопільської області та ДБР вдалося заарештувати автомобіль в рамках розслідування кримінальної справи.

Популярні новини зараз
Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на Дніпропетровщині показали, як поліцейський дав деру після отримання хабара і викриття. На стаціонарному поліцейському посту, розташованому на автотрасі Дніпро - Кривий Ріг, у Криничанському районі Дніпропетровської області, активісти зняли на відео момент отримання патрульним неправомірної вигоди.

Також Знай писав, що в Києві Підлітки побили поліцейського.

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові затримали банду, яка переодягалася поліцейськими.