Лідер партії Батьківщина і народний депутат Юлія Тимошенко заразилася коронавірусом. Також діагноз підтвердився у її дочки і зятя. Політик кілька днів провела вдома, але потім у неї підскочила температура і було прийнято рішення її госпіталізувати.

Після цього стало відомо про погіршення стану здоров'я Тимошенко. Зокрема, в ЗМІ з'явилася інформація про те, що Тимошенко підключили до апарату штучного дихання.

Крім того, стало відомо і про стан здоров'я її дочки Євгенії і чоловіка Артура Чечоткіна. Вони знаходяться в стабільному стані будинку. Лікарі оцінюють їх стан, як задовільний.

Нагадавши, Знай писав, що ситуація з коронавірусом у Львові критична. Там міська адміністрація злягла з інфекцією в повному складі. Мер Андрій Садовий зізнався, скільки співробітників знаходяться на лікарняному. Міський голова Львова Андрій Садовий прокоментував ситуацію зі спалахом захворювання коронавірусом серед працівників міської ради та депутатського корпусу ЛМР.

За словами Садового в мерії хворіють дві людини - керівник фракції і заступник мера. Всі інші здорові. Однак є працівники, у яких підозрюють коронавірус і вони чекають результатів тестування.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також Знай повідомляв, що Юлія тимошенко злягла з коронавірусом. Про це розповіла її прес-секретар у соцмережі. Прес-секретар Тимошенко заявила, що та не знає, де і коли заразилася цією інфекцією.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині коронавірус підхопив голова ОДА Труш. Він розповів, що почувається погано, але лікується вдома, а медики призначили медикаментозний супровід.