На Тернопільщині в Кременецькому районі сталася трагедія, від якої жителі села Розтоки досі не можуть прийти до тями. В один із днів місцеву жительку госпіталізували в лікарню з кровотечею. Медики встановили, що у неї Післяпологові травми і кровотеча. Породіллю стали розпитувати, де дитина, а вона лише знизувала плечима. Медики повідомили про це в поліцію.

За місцем проживання жінки прибули поліція і слідчі з криміналістами. Вони кілька годин шукали дитину. Обстежили всю територію приватного будинку, де жила сім'я, город і навіть прилегле поле. Про це розповіли в Нацполіції в Тернопільській області.

Після тривалих пошуків знайшли тіло дитини у вигрібній ямі в туалеті їх же подвір'я. Однак на цьому справа не закінчилася. Тіло було без голови. Правоохоронцям довелося ще кілька днів Шукати голову малюка. Шукали з кінологами і собаками. Після тривалих пошуків знайшли і голову дитини.

Старший слідчий-криміналіст Ярослав Герасимів розповів, що жінка народила дитину в приміщенні вуличного туалету, тіло дитини викинула у вигрібну яму, щоб приховати факт народження дитини. Після цього вона лягла спати.

Сусіди родини розповіли, що Ольга л. з порядної родини. У неї є чоловік і двоє дітей. Всі вони живуть з батьками Ольги. Також з'явилися чутки, що вона нагуляла дитину, а через свою повненьку фігуру приховала вагітність.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

На даний момент жінка перебуває в обласній лікарні у важкому стані, а правоохоронці ведуть розслідування. Також вони відмовилися розкривати інші деталі розслідування. Якщо вчинення цього злочин Ольгою буде доведено, то їй загрожує 5 років позбавлення волі.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі дитина підпалила квартиру поки батьки бухали.

Також Знай повідомляв, що киянин підпалив магазин і дружину, а потім стрибнув з 7 поверху.

Нещодавно Знай передавав, що у Чернівцях росіянин вбив українця і поглумився над трупом.