Ректор Тернопільського педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Богдан Буяк отримав нагороду у вигляді почесного звання»Заслужений працівник освіти". Таке звання йому присвоїли за особливий внесок у розвиток освіти. Про це повідомляє офіційний сайт університету.

На даний момент Богдан Буяк є доктором философських наук, кандидатом историчних наук, професором кафедри філософії та суспільних наук, член-кореспондентом АПН України. Він фахівець у галузі філософії освіти, філософії науки, філософії історії, педагогіки вищої школи, правових основ діяльності Вищої школи, функціонування наукової сфери, аналітики суспільних процесів, політології, історії України. Рекотором унівеситету в Тернополі Буяк став у 2017 році.

Варто зазначити, що в Україні досі жива традиція нагороджувати когось нагородами та званнями до свят, урочистих дат. Не став винятком і День Незалежності України. 24 серпня під час офіційної частини президент Володимир Зеленський нагородив багатьох артистів та інших гідних українців.

Нагадавши, Знай писав, що екс-учасник гурту" Тартак " Сашко Положинський відмовився від нагороди, яку йому мав вручити Зеленський. Він також розкртикував концерт на Софіївській площі і назвав його ганьбою. крім того, Положинський обурився крадіжкою пісні.

Також Знай повідомляв, що президент України Володимир Зеленський присвоїв звання "Заслуженого артиста України " відомому своїм хітом" Воїни світла "солісту групи Brutto і колишньому лідеру групи "Ляпіс Трубецкой" Сергію Михалку і співакові DZIDZIO (Михайло Хома).

Популярні новини зараз
ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Відмова може бути вигідною: українцям пояснили переваги Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що Зеленський нагородив священнослужителя з Чернівецької області.