У Тернополі несподівано пішов з життя відомий і заслужений артист драматичного театру. Чоловікові було 76 років. Про смерть повідомила його внучка, передає Т1.

Трагедія сталася за кілька днів до дня народження. Заслужений артист Богдан Стецько віддав 55 років свого життя театру. Він служив тут з 1963 року.

Актор зіграв не тільки ролі на сцені драматичного театру, але і в кіно. За його плечима ролі у фільмах "Іван і кобила", "Вишневі ночі", "Дай серцю волю - заведе в неволю".

Нагадавши Знай повідомляв, що легендарному акторові Богдану Ступці виповнилося б 79 років, якби не хвороба і смерть в 2012 році. Він залишив після себе безліч мудрих думок і висловлювань. Богдан Ступка залишив глибокий слід в історії та в культурі. Він був тим, хто міг змінювати нашу країну.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Також Знай писав, що на Львівщині прощаються з відомим педагогом, який помер від ускладнень від COVID-19. Дрогобиччину сколихнула сумна звістка про смерть видатного педагога Костянтина Миколайовича Іваночка. Костянтин Іваночко свого часу працював заступником міського голови Дрогобича.

Нещодавно Знай передавав, що в Росії помер відомий актор Сергій Куницький. Йому було всього 35 років. Актор відчув біль у грудях і викликав швидку, поки медики їхали до нього, він помер. Попередньою версією загибелі актора став тромб.