На Тернопільщині подружня пара урочисто відзначила 40 років спільного життя. Цю дату Ярослав і Ольга відзначили в новому залі для урочистостей управління юстиції в Тернопільській області. Вони повторили весільні обіцянки, дані один одному 40 років тому і скористалися послугою «Ювілейне весілля».

Ольга і Ярослав-подружня пара медиків з Чорткова. Вони познайомилися в одній з лікарень Тернополя, Ярослав проходив інтернатуру, а Ольга вже працювала медсестрою. Вони відмінно пам'ятають день знайомства і ті почуття, які вони випробували один до одного.

Подружжя поділилося секретом щастя і розповіли, як зберегли теплі почуття. Ольга зазначила, що потрібно розуміти другу половинку, підтримувати один одного. Ярослав же розповів, що йому шкода, що так швидко пролетіли роки, хочеться довше залишатися молодими. Йому приємно згадувати про почуття, які привели їх під вінець.

На повторний розпис мами і тата приїхала їх дочка з чоловіком і сином. У них випала унікальна можливість побачити щастя своїх батьків, як в перший день спільного життя.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що подружжя з Ніжина відзначили залізне весілля. Вони прожили з любов'ю і ніжністю 65 років. Лариса Іванівна і Григорій Дмитрович Бакумовичі живуть душа в душу весь цей час. Стільки років разом-це рідкість для подружнього життя. Залізне весілля є запорукою міцних відносин і міцної любові.

Також Знай повідомляв, що пара з Харківщини прожила разом 70 років. Жителі села Артемівка Печенізького району Володимир і Євдокія Корнійки 28 Лютого відсвяткували пам'ятну дату — 70 років їхнього спільного життя. Таким міцним і довгим шлюбом в районі більше ніхто не може похвалитися.

Нещодавно Знай передавав, що 13 червня, в міському РАЦСі Запоріжжя пара молодят зіграла незвичайне весілля. Свої стосунки узаконили байкери Олена та Олександр Вергізови.