У маленької Українки діагностували злоякісну пухлину порожнини живота (нейробластома заочеревинного простору) 3 стадії. Вона поширилася у вигляді метастаз на навколишні органи. Зараз дівчинку доводиться лікувати хіміотерапією, щоб пухлина зменшилася і з'явилася можливість провести операцію.

8-річна Анна Приймич знаходиться в лікарні і проходить черговий курс лікування. Її мама розповіла кореспондентам ТСН, що у дитини болі в животі з'явилися в 2017 році. Тоді лікарі виявили пухлину з безліччю інших утворень дрібних розмірів.

"6 березня 2017 року дочка прийшла зі школи з болем у животі, через добу ми звернулися до дитячого лікаря, зробили УЗД, де було показано, що у Ганнусі весь живіт в лімфовузлах. Пізніше виявилося, що це означало, що є пухлина і метастази по животу», - розповідає мама Анюти.

Рік хіміотерапій пройшов дуже важко, але пухлина скоротилася в розмірах на половину. Тому лікування лікарі продовжили ще на півроку. За цей час пухлина зменшилася ще на 2 см.це дало надію батькам дівчинки, що медики незабаром зможуть провести довгоочікувану операцію.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що українці збирають кошти на лікування маленького Вані, якому лікарі поставили складний діагноз. у дитини складна форма гідроцефалії. У хлопчика збільшується в розмірах мозок і черепна коробка. Його життя і здоров'я залежать від однієї операції, на яку і збирають батьки.

Також Знай повідомляв, що 21 серпня онкохвора 9-річна Вікторія Васильків зі Старосамбірщини вилетіла з мамою до Іспанії, щоб продовжити лікування.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі збирають кошти на лікування дівчинки, яка випала з вікна.