Кілька днів тому на Тернопільщині стався інцидент – чоловік впав з даху храму під час робіт по влаштуванню купола. Він отримав травми і був госпіталізований. Однак потім з'явилися новини про те, що він помер від травм.

Рідні та близькі попросили ЗМІ спростувати інформацію про смерть і розповіли подробиці інциденту. Про це пише Без табу.

З жителем села Сороки Бучацького району під час перекриття купола храму стався нещасний випадок, коли він працював у селі Кривець в Івано-Франківській області. З'ясувалося, що з даху впав 39-річний Андрій Вельган. Чоловік професійно займається бляхарством-перекриває покрівлі будинків, створює куполи та покрівлі храмів.

У рідному селі Андрія кажуть, що вражені брехнею, яку поширили в ЗМІ.

«Ми вражені брехнею... На щастя, Бог вберіг Андрія. Зараз він у реанімації, віримо, що поступово відновить здоров'я, - каже односельчанка. Свого часу Андрій працював учителем фізкультури в селі, а потім зосередився на улюбленій справі-бляхарство».

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Голова Сроківської сільської ради Михайло Роговський розповів, що Андрій-один з найкращих майстрів у Західній Україні. Він може претендувати на звання єдиного фахівця високого рівня в питанні перекриття покрівель храмів і влаштування куполів. Батько Андрія був художником і бляхарем. Син пішов по стопах батька і вдосконалив вміння, які він йому передав, купивши спеціальні верстати і освоїв технологію досконало. На Івано-Франківщині з ним працював його старший син.

Крім того, Роговський розповів, що Андрій отримав складні переломи ніг, ребер, травмовані печінка і легені. Таку інформацію надав син постраждалого майстра.

Нагадавши, Знай повідомляв, що україно-польському кордоні помер чоловіка.

Також Знай писав, що на Львівщині на шахті трагічно загинув шахтар.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові жінка загинула під час спалювання сміття.