Стали відомі нові подробиці про смерть 29-річної породіллі в Тернополі. Відмовило відразу кілька органів.

Таким чином, повідомляється, що в Тернополі померла 29-річна породілля з Нігерії, у якої був діагностований коронавірус. Про це повідомили в матеріалі ТСН.

Через більше тижня після пологів, вона померла, і лікарі не змогли її врятувати.

Хвороба у неї була діагностована вже після операції. У неї відмовило відразу кілька органів.

Популярні новини зараз
Обличчя заросло волоссям: 26-річна африканка раптово перестала голитися і отримала вау-ефект Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Дитина виявилася здоровою, йому зробили кілька тестів на коронавірус, і всі вони були негативними.

Новонародженим перебував у пологовому будинку. Зовсім скоро повинен прилетіти чоловік і інші родичі з Нігерії для того, щоб забрати дитину і поховати жінку.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого статтею 140 Кримінального кодексу України (неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником) співробітники поліції розшукують жителя міста Хуст Олександра Безручка.

Попередньо суд виніс чоловікові вирок, за яким він був визнаний винним у неналежному виконанні професійних обов'язків. Йдеться про смерть породіллі, яка була пацієнткою даного лікаря.

"Судом медику було призначено покарання - 1 рік позбавлення волі. Також чоловіки зобов'язали виплатити моральну та матеріальну шкоду родичам померлої. Однак медик переховувався від виконання вироку суду",- повідомили в поліції.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустить найцікавіше

Нагадаємо, раніше Під Києвом з притулку зникли юні брат з сестрою-прикмети і фото

Як повідомляє портал «Знай.ги» Поліція розшукала зниклу тернополянку-лежала в ямі і стогнала

Також «Знай.ги " писав, що Полтавський терорист Скрипник безслідно зник, копи обіцяють винагороду за голову злочинця