У Тернопільській області п'яний водій на автомобілі збив батька з коляскою. Автомобіль зачепив коляску з дитиною і врізався в кам'яну огорожу біля дороги. Інцидент стався в Бучачі 29 серпня близько 11 години дня.

Водій не впорався з керуванням, вилетів з дороги, зачепив молодого батька і коляску з дитиною і врізався в огорожу. Під час удару коляску відкинуло на кілька метрів.

На щастя, дитина і його батько не постраждали. Після удару, машина врізалася в кам'яну огорожу, а водій спробував втекти з місця події. Чоловіка затримали очевидці інциденту, вони викликали поліцію і передали винуватця аварії правоохоронцям.

Поліція провела тест на наявність алкоголю в крові водія. Апарат виявив 1,3 проміле. Даний водій вже не перший раз попадається на порушенні правил дорожнього руху. Останній раз його оштрафували два місяці тому, але суд закрив справу і залишив права водієві. Чоловік знову відповідатиме в суді за чергове порушення.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпропетровській області потяг протягнув автомобіль, який опинився на коліях. 29 серпня, на об'їзній дорозі в Нікополі автомобіль виїхав на колію і не помітив потяг в результаті чого сталося ДТП. За кермом була жінка, яка не постраждала. Вона розповіла, як сталася аварія.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також Знай повідомляв, що у Львівській області підліток за кермом скутера збив такого ж підлітка. Правоохоронці з'ясували, що водій скутера був п'яний і збив пішохода, який стояв на узбіччі дороги.

Нещодавно Знай передавав, що в США молодята загинули в аварії через п'ять хвилин після весілля.