У Тернополі притон для бездомних і наркоманів перетворили на квітник. Будинок стоїть на вулиці веселій, раніше тут був смітник, а поруч працював витверезник. Господиня будинку померла кілька років тому і нерухомість придбала Наталія Лугова. Вона в першу чергу вивезла сміття.

Коли розбирали поклади сміття, виявилося, що його тут збирали роками і він вмістився в три вантажівки. Жінка заселилася в будинок з мамою і удвох жінки почали перетворювати двір на квітучий сад. Вони завезли землю, посадили троянди. Доглядати за садом і будинком допомагав їм навіть її син Андрій.

У 2015 році мама Наталії померла, і жінка впала в депресію. Вона запустила сад і квіти. Після смерті мами через кілька місяців жінка познайомилася зі своїм майбутнім чоловіком Віталієм Луговим. Чоловік навів порядок у квітнику і троянди знову почали радувати око власників будинку і навіть перехожих. Тепер в їхньому саду росте близько 200 сортів троянд.

Подружня пара мріє зібрати парк троянд у Тернополі та шукає однодумців для реалізації своєї мрії.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що на Прикарпатті розцвіло лавандове поле. У селі Коршів Коломийського району сімейна пара доглядає за полем лаванди, яке вабить туристів з усієї України. Все почалося з декількох кущів лаванди.

Також Знай розповідав, що в Харківському ботанічному саду розцвіли лілії. 20 видів і 300 сортів квітів радують око відвідувачів.

Нещодавно Знай передавав, що під ним мпоявилося поле калл. Власник поля розповів, як став знаменитим на всю Україну.