На Тернопільщині вчергове люди натякнули місцевій владі про невиконані обов'язки з благоустрою міста. У центрі Шумська на дорозі посадили дерево у відкритий люк. Про це йдеться в повідомленні в Facebook однієї з місцевих мешканок.

Жінка опублікувала фото і застерегла городян про наявність глибокої ями в центрі міста. У коментарях користувачі розповіли, що ця яма тут вже 20 років існує. У неї колись провалився вантажний автомобіль. Також користувачі припустили, що це не просто яма, а портал на іншу сторону планети, так як провал більше нагадує нору або тунель.

Також стало відомо, що за офіційною інформацією КП «Шумськкомунсервіс» провал утворився під відгалуженням недіючої теплотраси. На початку тижня власники цього трубопроводу повинні почати ремонтні роботи, щоб ліквідувати провал. Також співробітники комунального підприємства обгородили яму.

Нагадавши, Знай писав, що у Києві нещодавно відремонтували вулиці Щербаківського та Естонську. Там поклали нову плиточку на пішохідній зоні. Даний ремонт довго не протримався – плиточка стала провалюватися вже через тиждень після закінчення ремонтних робіт. Особливо обдаровані городяни поставили в провал пляшку з-під пива, а в неї поставили квітку.

Також Знай повідомляв, що мер Івано-Франківська Руслан Марцінків розкритикував підлеглих чиновників за неякісне виконання обов'язків. Він вказав на неналежний ремонт доріг.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що 22 серпня, стався інцидент, в результаті якого лише дивом ніхто не постраждав. У Кам'янському, Дніпропетровської області, сталося обвалення моста, що з'єднує дві частини міста.