У Тернопільському медичному університеті пропонують пройти обстеження всім, хто перехворів коронавірусною інфекцією. Всі дослідження проводяться безкоштовно. Медики шукатимуть ускладнення, які міг викликати коронавірус. Про це пише офіційний сайт вузу.

В університеті розповіли, що найбільш поширеним ускладненням є утворення тромбів, що призводить до інфаркту та інсульту. Під час обстежень лікарі виявлять схильність до тромбофілії, пройти обстеження судин на УЗД, зробити електрокардіограму.

Крім того, за результатами досліджень пацієнтів проконсультує Судинний хірург і кардіолог.

Нагадавши, Знай писав, що кількість заражених в Україні зростає з кожним днем. прем'єр-міністр Денис Шмигаль розповів, що наприкінці вересня щодоби виявлятимуться по 3000 і більше заражених осіб. Також прем'єр заявив, що рівень завантаженості ліжок в Україні буде доходити до 80%.

Також Знай повідомляв, що в Україні за попередню добу було зафіксовано 2088 випадків зараження. 48 людей померли. Сovid-19 підтвердили вже у понад 118 тисяч осіб. Всього в Україні з початку епідемії видужали вже 57 114 пацієнта. 2605 смертей, плюс 48 осіб за останню добу.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Українським водіям загрожує чималий штраф: через що можна залишитись без грошей у воєнний час Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Недавнно Знай передавав, що відомий доктор Комаровський розповів про те, наскільки небезпечні протяги і зазначив, що українці бояться більше протягів, ніж вірусів. лікар пояснив, що потік повітря не завдає шкоди здоров'ю. Шкоди завдають інфекції, які циркулюють з цими потоками. тому він рекомендує завжди провітрювати приміщення і підтримувати високу вологість повітря.