У Тернополі народився справжній богатир. У перинатальному центрі» Мати і дитя " народився хлопчик з вагою 5322 грам. Малюк з'явився на світ 31 Серпня.

Мама народила свого синочка природним шляхом без втручань лікарів. Дитина народилася здоровою. Пологи пройшли без ускладнень, мама відчуває себе добре.

Варто відзначити, що українські медики вдосконалюють свої можливості, а за допомогою сучасного обладнання творять чудеса і рятують не тільки життя, а й душі пацієнтів. Унікальні операції з пересадки органів, видалення пухлин і виправлення вроджених або набутих патологій робляться все частіше в Україні, а не за кордоном.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Львівському ОМАТДІТ провели операцію, яка повернула 8-річній дитині нормальну зовнішність. Лікарі видалили пухлину, що виросла на носі у малюка.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Мати хлопчика розповіла, що у дитини часто був закладений ніс. Марка відвели на обстеження до ЛОРа, який діагностував у нього гайморит і призначив відповідне лікування. Однак воно не допомогло і симптоми погіршилися - у хлопчика почалися часті носові кровотечі.

Також Знай писав, що в липні в пологових будинках Києва народилися більше 3 тисяч малюків. Відзначається, що серед новонароджених більше хлопчиків-1 700. А дівчаток-1 491. При цьому народилося 87 двійнят і дві трійні.

Нещодавно Знай передавав, що в Івано-Франківську за тиждень народилися 32 дитини. Повідомляється, що в період з 20 по 26 липня в міському перинатальному центрі Івано-Франківської міської ради зафіксували народження 32 малюків. З них 20 малюків – це хлопчики, а решта – дівчатка.