28 серпня Тернопіль відзначив 480 річницю з дня заснування міста. На честь цього свята пройшла офіційна церемонія вручення сертифікатів на квартири. Серед щасливчиків виявився і чемпіон світу з біатлону в гонці переслідування Дмитро Підручний.

Відразу після вручення сертифікату Дмитро поділився враженнями. Молодий чоловік чекав цього моменту півтора року і вже встиг почати будувати власний будинок. Про те, що йому вручать ключі від квартири, дізнався місяць тому.

Далі Дмитро розповів, що вже й не сподівався на отримання квартири. Однак молодий чоловік попросив про допомогу Жана Беленюка (чемпіон з греко-римської боротьби) і результат не змусив себе довго чекати. Молодий спортсмен подякував Президенту Тернопільської регіональної Федерації з біатлону, Меру та іншим людям.

Після цього Дмитро розповів, що будинок вже побудований, відомий номер і номер квартири, тому він найближчими днями буде оформляти документи на право власності.

Нагадавши, Знай писав, що харківська тенісистка Анастасія Шошина, що займає 433-е місце в світовому рейтингу WTA, отримала польське громадянство. Дівчина подала документи на зміну громадянства ще в червні минулого року, а паспорт отримала навесні 2020 року.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Також Знай повідомляв, що спортсмен з Тернопільщини нещодавно виборов почесний спортивний титул чемпіона України з вільної боротьби та здобув право представляти Україну на міжнародних змаганнях.

Нещодавно Знай передавав, що прикарпатка виграла три медалі на престижному чемпіонаті з плавання на байдарках.