У Тернополі поліція розшукує жінку, яка скоїла крадіжку товарів з магазину косметики. Поліція встановлює особу жінки. Для цього вони розмістили відео з камер відеоспостереження в магазині.

Жінка зайшла в магазин» Єва " на вулиці Йосипа Сліпого, 1. Вона довго ходила між полиць, а потім взяла щось дрібне і поклала в сумочку. У поліції розповіли, що інцидент стався ще 9 серпня, але досі правоохоронцям не вдалося встановити особу жінки.

Після цього поліцейські попросили повідомити на гарячу лінію 102 всю інформацію про розшукувану тернополянку.

Нагадавши, Знай писав, що в Ужгороді спіймали хитрого касира супермаркету, який за допомогою зчитувального пристрою, захованого під касою крав гроші з карт клієнтів. Касир робив вигляд, що у нього впала картка і непомітно проводив через пристрій, а потім робив копію карти і знімав гроші.

Також Знай повідомляв, що на Закарпатті чоловіка затримали за крадіжку елітного спиртного з магазину. Він крав дорогі пляшки з віскі. З'ясувалося, що в кишеню чоловік приховав пляшку дорогого віскі. Це помітив охоронець, який зупинив злодія і викликала поліцію. Поліція встановила, що до крадіжки причетний 37-річний житель міста Берегово. Як з'ясувалося, берегівчанин вже кілька разів виносив віскі з магазину, не розрахувавшись за дорогий товар.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Харкові юнаки придумали хитру схему, щоб відвернути продавця і пограбувати магазин. Хитрунів днями засудили. Вони влаштували "пожежу", щоб вкрасти пачку чіпсів.