На Тернопільщині Літня жінка пішла пасти корову і зникла. 31 серпня рано вранці жінка пішла на пасовище з коровою. Її родичі почали бити на сполох до вечора, коли вона вчасно не повернулася додому. Про це пише тернополяни.

88-річна мешканка села Михайлівка Підгаєцького району пішла на пасовище з коровою і зникла. Рідні розповіли, що вона повинна була повернутися додому через короткий проміжок часу, але не повернулася. Вони викликали рятувальників.

Рятувальники відразу ж почали пошуки бабусі. Вони використовували Квадрокоптери, за допомогою яких вивчили місцевість навколо села. Рятувальники виявили загублену бабусю тільки вдень 1 вересня в полі недалеко від села. Як з'ясувалося, вона заблукала і не змогла знайти дорогу назад. Після повернення додому жінці викликали швидку, але вона від госпіталізації відмовилася.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Івано-Франківській області шукають 12-річного юнака. Він зник, коли катався на велосипеді. Поліція розшукує жителя села Лісова Тарновиця, Гринишак Олег Романович, 2008 року народження. Він близько 2 години дня 28 серпня поїхав кататися на велосипеді і пропав.

Також Знай писав, що у Чернівцях завдяки пильності небайдужих громадян патрульні повернули додому 4-річного хлопчика. Дитина загубилася під час прогулянки. 26 серпня ввечері, на спецлінію 102 надійшло звернення від громадянки, яка повідомила, що виявила розгублену дитину. Хлопчик був без супроводу дорослих.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Тернополі зник молодий чоловік Кравець Олександр Іванович. Чоловіка розшукують поліція та рідні. 31-річний чоловік проживає в селі Соборне. Він пропав 18 серпня, з тих пір про нього немає звісток.