На Тернопільщині попрощалися з ветераном АТО Олегом Атаманчуком. У нього залишилася Молода дружина і маленька дочка, а також брат-близнюк і літні батьки. Про це пише Голос.

Про смерть ветерана україно-російської війни розповів капелан Андрій Любунь. Він написав на своїй сторінці в Facebook, що він не може повірити в несподівану і раптову смерть молодого військового.

"Небесне воїнство поповнилося ще однією світлою душею" - написав Андрій Любунь.

Капелан розповів, що Олег і його брат воювали у складі 80-ї бригади. Вони стали на захист України, не сумніваюся і не вагаючись.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Тернопільській області попрощалися з ветераном АТО, який помер напередодні після боротьби з хворобою і пораненнями. Руслан Карпець пішов на фронт добровольцем і служив у 128 окремому гірничопіхотному батальйоні.

Руслан Карпець помер 19 серпня 2020 року. Він отримав поранення ще в 2014 році під Донецьком. Під час боїв у Дебальцевому та обстрілів градами українських військових чоловік позбувся руки, а також отримав осколкові поранення ноги, осколки роздробили стегнову кістку.

Також Знай повідомляв, що 25 серпня на Донбасі загинув український військовий. При цьому обставини його смерті є дивними. Військові-колеги причиною смерті назвали необережне поводження зі зброєю.

Нещодавно Знай передавав, що 24 серпня, поки вся країна святкувала День Незалежності на Тернопільщині пішла з життя зв'язкова ОУН Олександра Свита. Їй було 95 років. Жінка проживала в Шумському районі Тернопільської області.