У центрі Тернополя в асфальті утворився провал, який став причиною для утворення заторів. На вулиці Руській утворилися затори, а співробітники Тернопільводоканалу зайнялися усуненням причини, пише Терен.

На вулиці Руській закрили одну зі смуг руху і розрили яму. У водоканалі обіцяли ліквідувати аварію до кінця сьогоднішнього дня. Також стало відомо, що ввечері на місці провалу повинні працювати і служба ремонту доріг, щоб відновити цілісність асфальтового покриття.

Права смуга руху не була перекрита для руху транспорту. Закрили тільки частину лівої смуги. Про це розповів радник мера Тернополя Антон Марчевський. За його словами, роботи вестимуться до кінця дня. Він закликав водіїв коригувати маршрут, щоб не опинитися в заторі.

Нагадавши, Знай писав, що на Тернопільщині вчергове люди натякнули місцевій владі про невиконані обов'язки з благоустрою міста. У центрі Шумська на дорозі посадили дерево у відкритий люк, а точніше портал в пекло. провал утворився давно, але так і залишився зиящей дірою.

Також Знай повідомляв, що під Дніпром чоловік кидався під колеса, проїжджаючим машинам. У Кривому Розі неадекватний чоловік лягав на проїжджу частину, щоб попросити у водіїв підкурити. Спочатку його вважали самогубцем, але він просто хотів закурити.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в Києві відремонтовану вулицю знову потрібно ремонтувати. Нова плиточка на пішохідній частині почала провалюватися і явно не від жіночих каблучків. У мережі показали, як кияни натякнули на погано зроблений ремонт.