Через Тернопіль поїде ще один поїзд далекого сполучення. Укрзалізниця прийняла рішення відкрити маршрут, які з'єднає схід України із Заходом. Поїзд "Харків-Трускавець" їздитиме з 10 вересня по 22 жовтня 2022 року.

В Укрзалізниці повідомили, що поїзд відправлятиме до Трускавця з Харкова о 20:15 і прибуватиме до Трускавця 14:33. З Харкова можна буде виїхати по парних числах, а з Трускавця – по непарних. З Трускавця поїзд відправлятиметься о 16:00 і прибуватиме до Харкова о 10: 47.

Поїзд прямуватиме через станції Суми, Київ, Вінниця, Хмельницький, Тернопіль та Львів. У складі поїзда 10 вагонів – 8 купейних і 2 СВ. Укрзалізниця повідомила, що після 22 жовтня графік руху поїзда зміниться.

Нагадавши, Знай повідомляв, що Укрзалізниця відмовилася саджати в потяги пасажирів на станціях, які знаходяться в червоних карантинних зонах. Однак потяги зупинятимуться там, щоб висадити людей. У черговому повідомленні транспортної компанії йдеться про Ізмаїл, Івано-Франківськ та Новоселицю. У касах зазначених станцій не продаватимуться квитки на поїзди, що проходять через міста. Пасажири, які відмовляються від подорожі через закриття станцій, зможуть повернути квитки в залізничні каси або через Інтернет. Відшкодування буде 100%.

Популярні новини зараз
Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Також Знай писав, що Укрзалізниця здивувала українців дурними рішеннями. У компанії продовжують виплачувати шалені гроші чиновникам у вигляді зарплат, але забувають про цілі ділянки залізничних колій, які заростають травою. При цьому пасажирів перевозять в антисанітарних умовах і напівзруйнованих вагонах.

Нещодавно Знай передавав, що українські студенти тимчасово не зможуть купувати пільгові квитки на потяги через Інтернет у зв'язку з тимчасовими роботами. При цьому можливість придбати проїзний документ за пільговою ціною в касі залишатиметься.