На Тернопільщині дружину та маму загиблого військового нагородили грамотами. Жінкам вручили Почесні грамоти від Тернопільської обласної ради. Першою Почесну грамоту отримала дружина загиблого Миколи Руснака Людмила.

Голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук відвідав родини загиблих на Донбасі воїнів. Він зазначив, що потрібно шанувати пам'ять тих, хто віддав свої життя за незалежність України. Також чиновник вважає, що потрібно допомагати сім'ям загиблих героїв.

Після цього Віктор Овчарук подякував родині Руснаків за мужність їхнього сина і чоловіка. Голова ОДА привітав доньку героя Софію з Днем знань та вручив їй подарунки. Після цього чиновник вручив Почесну грамоту і мамі загиблого героя Таміллі.

"Зрозуміло, що біль материнської, вдови і сиріт втрат не пройде, ці рани будуть хворіти вічно. І все ж ми, суспільство, повинні пам'ятати героїв і допомагати їхнім родинам. Це-перше і найменше, що ми можемо зробити», - зазначив голова облради.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Новий закон про мобілізацію: чи позбавлять українців житла за неявку по повістці Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що 28 серпня, напередодні Дня Пам'яті Захисників України, матері, дружини та діти загиблих захисників біля офісу президента вийшли на акцію протесту проти російської агресії на Донбасі та проти бездіяльності української влади у розслідуванні трагедії Іловайського та Дебальцевського котлів.

Також Знай повідомляв, що на Тернопільщині 1 вересня до школи пішла донька загиблого військового Миколи Руснака Софія. Її прийшов проводжати в 1 клас побратим її батька Дмитро Мерзлікін.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині попрощалися з ветераном АТО Олегом Атаманчуком. У нього залишилася Молода дружина і маленька дочка, а також брат-близнюк і літні батьки.