У Тернополі зіграли весілля дочки відомого політика Ігоря Побера. Він повідомив про це на своїй сторінці в соцмережах. Церемонія одруження та вінчання пройшла в Тернополі 3 вересня. Таким чином, в місті стало менше на 1 завидну наречену.

Ілона Побер зв'язала себе узами шлюбу з Юрієм Гуральчуком. Молоді люди зустрічалися протягом двох років і півроку тому молодий чоловік зробив пропозицію руки і серця коханої.

Екс-народний депутат Ігор Побер написав, що його новоспеченому зятю буде важко забути дату 3 вересня. Також політик побажав доньці та її чоловікові щастя і довгих років спільного життя. Також він опублікував відео, на якому молодята їдуть в машині і наспівують пісню про 3 вересня Шуфутинського. Молоді повінчалися у храмі Матері Божої Неустанної Помочі (УГКЦ).

Нагадавши, Знай писав, що блогерка з Тернополя вийшла заміж за свого колегу з Івано-Франківська. Наталія Литвин вийшла заміж за Insta-блогера Олександра Куровського. Молоді люди прожили разом більше року перш, ніж вирішили пов'язати себе узами шлюбу. Восени минулого року Олександр зробив пропозицію Наталії. Весілля відзначали в готельному комплексі, їх розважав Віктор Павлік та інші артисти. При цьому молодята наполягли, щоб на їхньому святі дотримувалися правил карантину.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Також Знай повідомляв, що молодята з Тернопільщини відзначили весілля і зробили подарунок сиротам. Пара вирішила, що всі подарунки віддадуть дітям, тому заздалегідь повідомила гостям про свої плани, завдяки цьому їм вдалося зібрати дитяче харчування, іграшки та одяг для найменших сиріт в будинку малятка.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині подружня пара відзначила "рубінове" весілля. Вони 40 років прожили душа в душу і ще раз повторили весільні " так " на урочистій церемонії.