У Черкаській області чоловік скоїв кричущий злочин-зґвалтував 74-річну тещу в помсту дружині. Інцидент стався у Звенигородському районі Черкаської області.

Жінка розповіла, що кривдник пробрався до неї о 2 годині ночі, виставивши віконну раму. Як з'ясувалося пізніше, він зважився на цей вчинок після сварки з дружиною.

Він перед зґвалтуванням побив жінку по ребрах, а потім приступив до своєї чорної справи. Після того, як все закінчилося, чоловік виліз у вікно і пішов додому. Вранці він повернувся і встановив вікно на місце.

Сусіди літньої жінки і сільський староста були шоковані подією. Все розкрилося, коли до жінки прийшла її дочка. Постраждала розповіла про подію вночі, а дочка викликала поліцію.

Дружина відмовила: на Черкащині чоловік зґвалтував власну тещу

У Звенигородському районі Черкаської області чоловік зґвалтував 74-річну жінку. Пенсіонерка виявилася його тещею, а сам чоловік пробрався до її будинку серед ночі. Як згодом він пояснюватиме поліції, це сталося після сварки з дружиною, донькою постраждалої. Під час нападу ґвалтівник бив жінку ліктями у ребра, однак наступного ранку після скоєного знову прийшов до її будинку, щоб полагодити вікно.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще
Geplaatst door Факти ICTV op Dinsdag 1 september 2020

Сусіди і староста села відгукуються про підозрюваного і про його сім'ю, як про хорошого фахівця з ремонту автомобілів і нормальної сім'ї, в якій бували сварки. Однак правоохоронці розкрили й інший бік медалі. Виявилося, що підозрюваний вже не один раз погрожував тещі такою розправою.

Незважаючи на всю ситуацію постраждала жінка пошкодувала свого зятя і навіть розплакалася про те, як він міг так вчинити з нею. Вона зазначила, що це її рідні діти і вона не може не шкодувати їх.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові жінка випала з балкона багатоповерхівки. Травми виявилися несумісними з життям і вона загинула на місці події.

Також Знай повідомляв, що в місті Кам'янське Дніпропетровської області чоловік поглумився над 13-річним хлопчиком.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві спіймали чоловіка, який з початку літа намагався ґвалтувати беззахисних жінок в одному районів столиці.