На Тернопільщині закривають школу та садочок через спалах коронавірусу. 2 вересня в одному з сіл Тернопільщини місцева влада прийняла рішення закрити навчальні заклади через виявлені випадки зараження співробітників і вихованців. Про це пише тернополяни.

У селі Кошилівці Заліщицького району голова РДА Володимир Шипітько зібрав позачергове засідання комісії з ТЕБ та НС. На засіданні чиновники прийняли рішення закрити школу та садочок у селі Кошилівці. Таке рішення було прийнято через масову захворюваність коронавірусом. Учні школи отримуватимуть знання Дистанційно, а малюки знаходитимуться вдома. Також стало відомо, що кілька співробітників навчальних закладів отримали позитивні тести на коронавірус.

Варто відзначити, що в нашій країні щодня зростає кількість хворих коронавірусом, лікарі нагадують про свої рекомендації, а влада вводить карантин в районах і містах, де кількість хворих неухильно зростає.

Нагадавши, Знай писав, що Україна планує централізовано закуповувати препарат Ремдесівір, який використовується в лікуванні коронавірусної хвороби. На це вже виділені кошти. Таку заяву зробив міністр Максим Степанов. Він пояснив, що ліки не зареєстровані в країні, але закон дозволяє ввести його і використовувати.

Також Знай повідомляв, що в Харківській обласній психіатричній клініці №3 (на вул. Академіка Павлова) спалах COVID-19 . Там за останню добу хворобу діагностували у 20 осіб, п'ятеро з яких – медпрацівники, решта – пацієнти.

Популярні новини зараз
Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Якщо дорожите субсидією – не ігноруйте: що треба робити, щоб залишитися з допомогою Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що Папа Римський закликав списати борги найбіднішим країнам, які ще більше постраждали від коронавірусу і кризи, пов'язаної з пандемією. Він упевнений, що країни зіткнулися з серйозними наслідками в медичній, соціальній та економічній сферах.