У Тернополі помер лікар-анестезіолог Огородник Олександр Васильович. Чоловік довгий час боровся з коронавірусом, хвороба виявився сильнішою. Про смерть медика повідомила Бучацька центральна районна лікарня.

У повідомленні йдеться, що пішов з життя добрий і чуйний друг і колега. Олександру Огороднику було 64 роки. Про його смерть повідомили і на засіданні обласного оперативного штабу начальник управління охорони здоров'я ОДА Володимир Богайчук.

Варто відзначити, що в Україні з кожним днем зростає кількість заражених. Тільки за підсумками 3 вересня заразилося понад 2700 осіб і померла 51 людина. Також в п'ятницю 4 вересня пройшло чергове засідання комісії з ТЕБ і НС і були визначені нові карантинні зони. Багато міст ірайони змінили свій колір і тепер в них повинні посилити обмеження.

Нагадавши, Знай писав, що за минулу добу в Тернопільській області виявили 240 хворих-19. 3 людини померли від ускладнень хвороби. Відповідно до даних обласного територіального центру станом на ранок 3 вересня було зафіксовано 6624 випадків зараження з початку карантину, 3200 осіб одужали, а 78 осіб померли.

Популярні новини зараз
Нові правила військового обліку: українців штрафуватимуть без їхнього відома Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 130 951 випадків зараження. За добу зафіксували 2 723 нових випадків - це черговий антирекорд і за словами інфекціоністів не межа.

Нещодавно Знай передавав, що за перший тиждень вересня в Києві через зараження коронавірусом на дистанційне навчання перейшли дві школи. Також в 11 закладах навчатися з дому пішли 20 класів через інфікування дітей.