У Тернополі вночі знайшли загублену дитину, яка спала на лавці.

Про це повідомляє пресслужба поліції Тернополя.

Так, стало відомо, що у Тернополі містянин вночі виявив загублену дитину та одразу ж викликав поліцію

"Тут хлопчик на лавці лежить, сам. Років п'яти. А дорослих поруч немає...", — такий виклик отримали тернопільські патрульні сьогодні, близько 1-ї години ночі.

Скріншот


На бульвар Т. Шевченка одразу ж вирушили патрульні поліціянти. Вони виявили дитину, яка лежала на лавці, закутавшись у верхній одяг. Біля хлопчика нікого з дорослих поряд, на жаль, не було. Розбудивши дитину, патрульні дізналися, що чекаючи маму, він заснув та замерз, та вона не прийшла. Скільки часу малюк там пробув — невідомо.

Патрульні 2-ї роти Юрій Гладчук та Мирослав Галунька доставили хлопчика у відділ поліції, а також викликали бригаду швидкої медичної допомоги, лікарі якої оглянули дитину. На щастя, хлопчик був здоровий, тому його не шпиталізували.

Через те, що встановити найближчих родичів, яким можна було б повідомити про те, що трапилося не вдалося, поліцейські відвезли малечу у центр соціально-психологічної реабілітації дітей, а про подію проінформували співробітників ювенальної превенції.

Community policing в дії: громадянин виявив загублену дитину та одразу ж викликав поліцію "Тут хлопчик на лавці лежить,...

Geplaatst door Патрульна поліція Тернопільської області op Vrijdag 4 september 2020

Популярні новини зараз
Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українців зобов'яжуть сплатити податки за квартири минулих десятиліть Тарифи на воду вже підняли: де платитимуть дорожче Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Показати ще

Раніше портал «Знай.uа» писав про те, що У Харкові зникла темноволоса жінка з гіпсом на нозі - рідні не знаходять собі місця

Також портал «Знай.uа» писав, що Українка застрелила чоловіка під час сварки і забетонувала тіло - "Поїхав з дому і зник"

Також портал «Знай.uа» писав, що У Львові скорчений труп поставив на вуха все місто - впав зі страшної висоти