На Тернопільщині Червона карантинна зона внесла корективи в роботу підприємців. Місцева влада закрила ринки, що спровокувало акцію протесту в Теребовлянському районі. На центральну площу міста вийшли підприємці, які зажадали від міської влади дозволити працювати ринкам.

Активісти вийшли до райдержадміністрації і заявили, що їм нема на що жити. Про це повідомило онлайн телебачення медіатор.

"Ми хочемо працювати. Нам нема на що жити. Всі працюють, а тільки базар багатим зробили",- пояснила свою позицію одна з учасниць протесту любов, яка, очевидно, працює на ринку міста.

Також протестувальники заявили, що готові дотримуватися всіх вимог карантину Тільки б їм дозволили працювати.

"Антисептик, маски, дотримуватися дистанції між людьми",- зазначає підприємець Сергій.

Популярні новини зараз
З'ясовуватимуть після конфіскації: адвокат розповів, як "забиратимуть" авто на користь ЗСУ Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Після цього мітингувальники написали звернення до місцевої влади і передали його в райдержадміністрацію. Міська рада пообіцяла активістам розглянути їхні вимоги і прийняти рішення.

У Теребовлі протестують підприємці. Хочуть працювати #новини_Тернопіль #новини_МедіаТОР #інтернет_телебачення #Теребовля #наживо

Geplaatst door МедіаТОР op Zondag 6 september 2020

Нагадавши, Знай писав, що в Україні набуло чинності Оновлене карантинне зонування. У" червону зону " потрапили Івано-Франківськ, Тернопіль, Чернівці. у цих та інших регіонах лікарні заповнені зараженими, а кількість людей, що знаходяться на амбулаторному лікуванні зростає з кожним днем.

Також Знай повідомляв, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 135 894 випадків зараження. За добу зафіксували 2 174 нових випадків.

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині закривають школу та садочок через спалах коронавірусу. 2 вересня в одному з сіл Тернопільщини місцева влада прийняла рішення закрити навчальні заклади через виявлені випадки зараження співробітників і вихованців.