5 вересня у Тернополі в перший підсвітили храм святого Петра оновленою системою підсвічування. Жителі міста і парафіяни храму змогли насолодитися новим незвичайним видом звичної споруди.

Роботи зі створення нової системи освітлення виробляли Лицарі Колумба. На даний момент закінчено тільки перший етап робіт, який тривав більше року. Під час робіт на шляху виникали безліч перешкод. Також цей етап робіт став найбільш фінансово складних, так як на нього була витрачена максимальна сума коштів, зібрана віруючими і меценатами.

Тепер тернополяни зможуть насолодитися оновленою архітектурною родзинкою міста з системою сучасного підсвічування. Зараз храм святого Петра став пам'яткою, фотографіями якої діляться в соцмережах.

Нагадавши, Знай писав, що в Києві нарешті завершили реставраційні роботи в храмі на Андріївському узвозі. Свого часу Андріївська церква була в аварійному стані-одне з тисяч чудес світу, яке входить до Списку Всесвітньої Спадщини ЮНЕСКО, буквально обвалювалося на очах. Роботи з відновлення цілісності пам'ятки почалися в 2009 році.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Також Знай повідомляв, що настоятель храму на Рівненщині забрав гроші у парафіян. Жителі села пожертвували їх на будівництво місцевої церкви. Він втік з ними за кордон. Інцидент стався в селі Новородчиці Острозького району. Святоша привласнив пожертви селян на загальну суму в 75 тисяч гривень.

Нещодавно Знай передавав, що на території України є чимало каменів з цілющою силою, які роблять справжні дива. Люди приписують їх походження святим або божествам, а вчені, досліджуючи незвичайні камені, губляться в здогадах і не знаходять наукового пояснення феноменам.