Тернопіль знаходиться в "червоній" зоні, а це означає, що всі школи повинні перейти на онлайн-навчання, а дитячі садки - закритися. Місцеві адміністрації плюють на приписи, і двері закладів як і раніше відкриті для дітей. Поліція Тернополя почала складати а керівників шкіл та садочків адміністративні протоколи.

Станом на 8 вересня їх вже склали шість, повідомив голова відділу комунікацій поліції в Тернопільській області Сергій Крета.

У поліції зазначають, що вчителі можуть приходити до школи, продовжувати працювати і проводити уроки у форматі онлайн, проте дітей у школі бути не повинно, поки ситуація з коронавірусом критична.

Депутати Львівської міськради затвердили детальний план території, яким передбачається знесення будинку 19 століття на вулиці Поповича. На його місці планують побудувати нову п'ятиповерхівку і підземний паркінг. Рішення прийняли в понеділок, 7 вересня.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Нагадаємо, закриті на карантин франківці знайшли себе в Forbes:"перші в рейтингу".

Автори рейтингу, опублікованого у вересневому випуску журналу, розповіли, що список складали для того, щоб визначити: які напрямки залучення інвестицій і розвитку бізнесу найперспективніші.

Тим часом Київ очолив антирейтинг по коронавірусу, Кличко озвучив лякаючі цифри.