На Тернопільщині повідомили сумну новину. Там пішла з життя віддана співробітниця Тернопільського обласного центру зайнятості Алла Шмига.

Обірвалося життя людини, яку поважали колеги і підлеглі. Про це йдеться у повідомленні Кременецької районної філії Тернопільського обласного центру зайнятості у Facebook.

6 вересня відійшла у вічність Алла Шмига. Пішла з життя людина прекрасної душі, відкритого і доброго серця. Вона жила,...

Geplaatst door Кременецька районна філія Тернопільського обласного центру зайнятості op Woensdag 9 september 2020

Колеги Алли Шмиги повідомили, що її серце перестало битися 6 вересня. У інший світ пішла прекрасна людина, чуйна і добра жінка. Вона жила і раділа кожному дню, людям, які оточували її.

Популярні новини зараз
Поміняють та відремонтують: киянам зробили важливе оголошення Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Колеги висловили співчуття рідним і близьким, а також відзначили, що моляться за душу колеги і сподіваються, що Бог забере її в Царство небесне.

Нагадавши, Знай повідомляв, що весілля - це найщасливіший день в житті, але для пари з Дагестану цей день обернувся кошмаром. Наречена померла прямо перед святом, а наречений не встиг її врятувати. Дівчина страждала від патології серця і від хвилювання у неї стався інсульт, від якого вона і померла.

Також Знай повідомляв, що у Великобританії на 86 році життя помер письменник, драматург і оскароносний сценарист сер Рональд Харвуд. Сценарист відомий по роботі над фільмами Романа Поланскі "піаніст" і "Олівер Твіст".

Нещодавно Знай передавав, що стало відомо про те, що в Запоріжжі після коронавірусу, від наслідків померла співробітниця театру молоді. Тепер він закритий. Таким чином, повідомляється, що Запорізький театр молоді зробив заяву про те, що йде на карантин. Поки що було скасовано п'ять вистав.