У Тернополі розшукують 35-річну жінку, яка безслідно зникла. Ярмаш Марія Володимирівна зникла 9 серпня і більше її ніхто не бачив. Про подробиці повідомив відділ комунікації Нацполіції в Тернопільській області.

Поліція і родичі просять допомогти знайти жінку і повідомити будь-яку наявну інформацію про неї на гарячу лінію 102.

Зникла тернополянка Фото: Нацполиция

Нагадавши, Знай писав, що українці пропадають не тільки в мирних містах. статистику по зниклих безвісти людям посилює війна на Донбасі. Потужні бойові дії 2014 року стали причиною для зникнення безлічі молодих чоловіків. Їх тіла або їх самих досі не можуть знайти. Матері зниклих безвісти військових не втрачають надію на повернення їхніх синів додому.

Серед зниклих не тільки військові, а й мирні жителі прифронтових міст. Одним з таких людей виявився Сергій Резник, який працював агрономом в Донецькій області. Він пропав несподівано, а на його телефон став відповідати інший голос і вимагав, щоб йому не дзвонили більше. Чоловіка так і не знайшли. Таких історій сотні.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався. Пропав Дюжник Артем 1987 року народження. 29 серпня молодий чоловік відправився в реабілітаційний центр "Нове покоління", проте до нього так і не дістався. З 30 серпня чоловік не виходив на зв'язок з рідними.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. Працівниками Хустського ВП ГУНП у Закарпатській області встановлюється місцезнаходження громадянки Перец Ганни Юріївни, 1959 року народження, мешканки села Липецька Поляна.