На Тернопільщині рано вранці 10 вересня сталася смертельна ДТП, в якій загинув водій вантажівки. О 7: 55 ранку чоловік не впорався з керуванням автомобіля і виїхав у кювет. Інцидент стався біля села Ліски в Збаразькому районі. Про інцидент розповіли в ДСНС у Тернопільській області.

На місце події направили черговий караул 4 Державної пожежно-рятувальної частини Управління. Рятувальники виявили вантажівку, яка лежала в кюветі і померлого від травм водія.

З'ясувалося, що водій допустив з'їзд в кювет і отримав складні травми при падінні автомобіля, що і стало причиною його смерті. Рятувальники за допомогою спеціального обладнання дістали вантажівку з кювету та витягли з понівеченої кабіни тіло водія.

Нагадавши, Знай писав, що в Ужгороді ненормальний танцював на автомобілях і вибивав лобове скло в них. На місце викликали поліцію. За викликом оперативно прибув екіпаж патрульної поліції, які попередньо з'ясували, що 34-річний ужгородець, перебуваючи на вулиці Заньковецькій почав безпідставно стрибати на автомобілі, які рухалися по дорозі.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Також Знай повідомляв, що в Запоріжжі чоловік вирішив вбити себе екзотичним способом просто в залі суду. Він спробував розпороти собі живіт в присутності людей. 52-річний чоловік наклав на себе руки в залі суду. Він ножем розрізав собі живіт.

Нещодавно Знай передавав, що в США водій Ford Mustang вирішив повипендрюватися перед оточуючими і в'їхав в цегляну стіну будівлі місцевої школи. Машина застрягла на купі цегли, а водія евакуювали з машини.