У Монастириськах батьки школярів вийдуть на акцію протесту проти дистанційного навчання. Вони вимагають не закривати навчальні заклади. Про це у Facebook пише користувачка Маша Слив'як.

Акція розпочнеться 9 години ранку 11 вересня біля будівлі Монастириської райадміністрації. Жінка закликала батьків вийти до РДА і відстояти право дітей на освіту в школах.

"Звертаюся до всіх батьків, яким не байдужа доля їхніх дітей, приєднуйтесь до мирного зібрання, яке відбудеться 11 вересня на 9 годину. У місті Монастириську біля Білого дому. Пам'ятайте, тільки ми зможемо відстояти права наших дітей і наші. Наші діти мають право на освіту, наші діти повинні відвідувати навчальні заклади.

Закриті школи, але відкриті ринки! Поки через брехливу статистику страждатимуть наші діти! Скажіть, до яких пір ми будемо мовчати??? Невже ви хочете таке життя для своїх дітей??? Я буду боротися за своїх дітей!!! ",- написала жінка.

Звертаюся до всіх батьків,яким не байдужа доля їхніх дітей,долучайтеся до мирного зібрання,яке відбудеться 11 вересня на...

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще
Geplaatst door Маша Сливяк op Woensdag 9 september 2020

Аналогічні акції протесту пройшли в Тернополі та районах Тернопільської області, в яких оголосили червону карантинну зону. Там також підприємці відмовилися закривати свій бізнес на час карантину, а вчителі прийняли дітей у садочках і школах. Поліція в свою чергу оштрафувала керівників садів і шкіл, але мерія встала на їх захист.

Нагадавши, Знай писав, що голова Чернівецької ОДА Осачук вийшов до учасників акції протесту проти дистанційного навчання в школах і спробував взяти слово і умовити мітингувальників. Однак йому ясно дали зрозуміти, що не будуть дотримуватися правил Кабміну.

Також Знай повідомляв, що у Франківську ресторатори вийшли на мітинг проти" червоної зони".

Нещодавно Знай передавав, що на Тернопільщині люди вийшли на акцію протесту проти карантину. Акція пройшла у Чорткові, який став червоною карантинною зоною.