На Тернопільщині провели благодійний арт-проект, на якому презентували картини. Їх автором стала тернополянка. Вона намалювала різні види європейських міст. Кожна з картин відправиться в своє місто і прикрасить собою те місце, яке на ній зображено. Так європейці зможуть побачити, як їхні міста сприймають українські митці. Проект отримав назву "8 чудес Європи".

Співорганізатор проекту Сергій КІЧУЛА розповів, що картина з видом Риму буде встановлена на площі в столиці Італії. Українці з діаспори зустрічатимуть в цих містах картини і встановлюватимуть їх у відповідних місцях.

Експозиція складається з 8 картин. На них зображені такі міста Європи, як Рим, Амстердам, Лондон, Лісабон, Барселона та інші. Художниця Оксана Бандак розповіла, що поки намалювала тільки 4 картини, але до 5 жовтня встигне зробити решту 4 картини. Особливою вона вважає картину, на якій зображений Берлін.

Оксана розповіла, що вже не вперше бере участь у благодійних проектах і цього разу на замислюючись погодилася. Свої картини і натхнення для них вона черпала з відео і фото європейських столиць. Також жінка зізналася, що ні в одному з цих міст не була.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Пізніше всі 8 картин повернуть до Тернополя, де їх планують продати з аукціону. Виручені кошти будуть спрямовані на покупку «ресторану на колесах» для людей, які потрапили в складні життєві обставини. Це буде автобус, в якому готуватимуть їжу для всіх нужденних.

Нагадавши, Знай писав, що львів'яни скаржаться на бездомних, які живуть і смітять у міських парках.

Також Знай писав, що у Запоріжжі промишляє занадто чесний жебрак. Робить бізнес на перехожих людях своєю відкритістю.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі чоловік, який просив грошей на хліб, незабаром отримає документи і роботу.