Стало відомо про те, що відомий український ресторатор з Тернополя, Михайло Гросуляк заблукав у горах коли збирав гриби.

Таким чином, повідомляється, що на полонині у нього була маса пригод. Як розповів він сам, що він завзятий грибник, і тому вирішив їхати.

Спочатку вони застрягли, і потім їх серед ночі їх витягали кіньми, і залишили ночувати у добрих людей.

Оце ж я мав пригод на Полонині! Розказали мені гуцули, що там саме гриб «кинувся», а я грибник заядлий, вирішив їхати....

Geplaatst door Михайло Гросуляк op Vrijdag 11 september 2020

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Михайло Гросуляк знайшов перші в цьому сезоні білі гриби, а також личинки. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

"Взагалі чому я ставлюся до грибів з такою повагою? Тому наша "Грибова хата" в Буковелі має форму боровика. Коли, після пожежі хатини, я задумував новий заклад, І думав, як відшукати «свіжу» ідею, не подібну, то надихався тим, що нам дають Карпати. І потрапив»в десятку"! Хоча на початку ніхто не вірив, що нам вийде дійсно повторити форму гриба в архітектурі, щоб вона була надійною і комфортною. Але головне, що я і мої рідні вірили!"- повідомляє Михайло.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зуп з вершкового сиру і грибів-просте перша страва з багатогранним смаком і насиченим ароматом

Також портал Знай.ІА писав, що Ревізор Панкова дала важливі поради про головний продукт осені: "здоров'я зубів і кісток".

Також портал Знай.ІА писав про маринад для будь-яких грибів: як заготовити на зиму опеньки, маслюки і печериці без зайвого клопоту.