Стало відомо про те, що відомий український ресторатор з Тернополя, Михайло Гросуляк заблукав у горах коли збирав гриби. 

Таким чином, повідомляється, що на полонині у нього була маса пригод. Як розповів він сам, що він завзятий грибник, і тому вирішив їхати. 

Спочатку вони застрягли, і потім їх серед ночі їх витягали кіньми, і залишили ночувати у добрих людей.

Оце ж я мав пригод на Полонині! Розказали мені гуцули, що там саме гриб «кинувся», а я грибник заядлий, вирішив їхати....

Geplaatst door Михайло Гросуляк op Vrijdag 11 september 2020

Популярні новини зараз

Наталя Могилевська в стильній сукні не змогла приховати радості, українці помітили не тільки посмішку

Зраджена Тарзаном Наташа Корольова виставила тіло напоказ: "Роздягнуся догола"

Аліну Гросу після розлучення помітили з чоловіком, старшим за неї і букетом квітів: "Я щаслива!"

"Не могла йому це пробачити", - Аліна Гросу розлучилася з чоловіком, перші подробиці

Показати ще

Михайло Гросуляк знайшов перші в цьому сезоні білі гриби, а також личинки. Про це він розповів на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook. 

"Взагалі чому я ставлюся до грибів з такою повагою? Тому наша "Грибова хата" в Буковелі має форму боровика. Коли, після пожежі хатини, я задумував новий заклад, І думав, як відшукати «свіжу» ідею, не подібну, то надихався тим, що нам дають Карпати. І потрапив»в десятку"! Хоча на початку ніхто не вірив, що нам вийде дійсно повторити форму гриба в архітектурі, щоб вона була надійною і комфортною. Але головне, що я і мої рідні вірили!"- повідомляє Михайло. 

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що зуп з вершкового сиру і грибів-просте перша страва з багатогранним смаком і насиченим ароматом

Також портал Знай.ІА писав, що Ревізор Панкова дала важливі поради про головний продукт осені: "здоров'я зубів і кісток".

Також портал Знай.ІА писав про маринад для будь-яких грибів: як заготовити на зиму опеньки, маслюки і печериці без зайвого клопоту.