Мешканка Тернопільщини спіймала двох величезних коропів і похвалилася уловом у Facebook. Ірина Ванат з Монастириська розповіла, що пішла на риболовлю 13 вересня і поставила несподіваний рекорд.

Вчорашній трофей.,це був явно мій день.,4 кг.,та 3.300 кг..(короп). Дякую невідомому мені чоловіку з...

Geplaatst door Ira Vanat op Maandag 14 september 2020

Її рибалка увінчалася успіхом-два коропа з вагою 4 кг і 3,3 кг.також жінка подякувала чоловікові з села Криниця, який допоміг їй вивудити таких великих рибин на берег. Щаслива рибачка розповіла, що завдяки цьому коропи опинилися у неї в руках.

Варто відзначити, що рибалка в цьому році часто приносить удачу – все частіше з річок виловлюють великих рибин, якими потім хваляться в соцмережах. Щуки, коропи і навіть соми стають здобиччю рибалок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що любитель риболовлі з Чернігівщини Дмитро Бабинець зловив гігантського монстра у водоймі – щука з вагою 9 кілограмів. Молодий чоловік показав фото свого улову-рибина з величезною пащею і страшними зубами. Рибалка розповів, як витягував монстра на берег без спеціальних снастей. Як виявилося, це була пригода і важка праця. Однак він увінчався успіхом. Рибалка зробив три спроби і на третій раз йому вдалося затягнути цього монстра в човен.

Також Знай повідомляв, що на березі річки Західний Буг пройде незвичайний захід для цінителів риболовлі. У ході цього заходу змагатимуться рибалки у спінінговій та фідерній рибалці.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві чоловік відправився на риболовлю на одне зі столичних озер, проте ніяк не сподівався повернутися додому з екзотичним уловом-піраньєю. У риби характерні устрі зуби і форма тулуба.