На Театральній площі у Тернополі поставили ще один рекорд України. Захід пройшов у рамках святкування Дня міста. Маленькі тернополяни станцювали наймасовіший танець. Вони показали композицію танцювальну композицію»Рекордно танцюємо".

Всі учасники рекорду» наймасовіший танець з 100 і більше учасниками в умовах карантину " одягли костюми в кольорах українського прапора, а також захисні маски. Відстань між танцюючими була не менше 1,5 метрів.

Цей рекорд, на думку організаторів, показав, що українці пристосовуються жити в умовах пандемії. Також вони відзначили, що діти – це найголовніше, вони хочуть веселитися і спілкуватися. У рекорді брали участь діти віком 7-14 років.

Організатори порадували жителів Тернополя та всіх українців відеороликом, знятим під час танцю. 104 учасники станцювали під запальну музику і показали, що вони хочуть радіти життю і спілкуватися.

"Діти дуже старалися, ми, як організатори, віддали частинку душі і серця, дні і ночі 7 днів підготовки, щоб все сталося так якісно і красиво, щоб свято «Тернопіль - місто щасливого дитинства» стало родзинкою святкування 480-річного ювілею нашого улюбленого міста Тернополя», - написали організатори на сторінці в Facebook.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що Книга рекордів України поповнилася новим ім'ям: 12-річний Євген Чеславський переміг у номінації " Найбільша кількість музичних інструментів, гру на яких засвоїв дитина".

Також Знай розповідав, що в Дніпрі спечуть найдовшу піцу.

Нещодавно Знай передавав, що в Книгу рекордів України внесли козла з Одеської області, який має найдовші роги в нашій країні, кожен з них досягає майже 1 метра.