На Тернопільщині з'явилися дивні знаки на будівлях і будівлях. Жителі села Петриківка розповіли, що вони помітили на будівлях шкільного стадіону знаки і предмети, які використовують у чорній магії. Про це в соцмережі написала місцева жителька Світлана Білик.

Жінка вважає, що цим займаються місцеві підлітки. Вона розповіла, що учні молодших класів, які гуляють на стадіоні не раз знаходили хрести, ножі, малюнки на стінах, які використовуються сатаністами у своїх обрядах. Вона зазначила, що діти знаходили і ляльки з якимись відмітинами.

Далі вона розповіла, що і сама бачила, що на одній зі стін будівлі з'явилися хрести. Вони були намальовані фарбою. Автор поста вважає, що в цьому місці «тусуються» (проводять час) старшокласники і вони ж цим і займаються. Тому вона попросила батьків придивитися до занять своїх дітей, так як молодь у своїх пошуках може потрапити в небезпечні секти і культи.

У коментарях користувачі відзначили, що добре було б зробити там освітлення і відремонтувати вже зламані гойдалки і каруселі. Також вони назвали це місце» стратегічним " для їхніх дітей, так як саме стадіон є місцем збору молоді після школи.

Нагадавши, Знай повідомляв, що у Тернополі та області діти-сироти виявилися заручниками воєн чиновників. Кошти на харчування дітей виявилися заблоковані на рахунках. Дітям взялися допомагати волонтери, а перед приїздом до Тернополя Зеленського на огорожі одного з дитячих будинків міста з'явився банер з вимогою повернути дітям гроші.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Також Знай писав, що в Черкасах у дворі школа побилися батьки учнів через побори. Виявляється, конфлікт між батьками школярів зав'язався ще кілька тижнів тому.

Нещодавно Знай передавав, що у Запоріжжі учнів посадили на вулиці.