У Тернополі подружня пара працює в тролейбусному депо-дружина кондуктор, а чоловік водій. Цей тандем вже не можна розбити 25 років. Кожен день вони з посмішкою приходять на роботу, А Анна Лісковець створює настрій, щоб людям віддати гарний настрій. Про це повідомляє суспільне.

Жінка розповіла, що вона раніше працювала шкільним учителем, але 25 років тому проміняла клас на тролейбус і не шкодує про це. Анна кожен день йдучи на роботу створює настрій, вона готується, щоб віддати людям не тільки гарний настрій, але і добрі наміри.

Також Анна розповіла, що іноді її ображають. Тоді вона відходить убік і заспокоюється, щоб повернутися до пасажирів вже з посмішкою на обличчі.

Ганна Лисковець працює кондукторкою

Колись Ганна Лисковець була вчителькою молодших класів, але вже приблизно 25 років працює кондукторкою. Пані Ганну впізнають тисячі тернополян, котрі щодня з нею їдуть на роботу, навчання та у справах. Більше про свою роботу та емоції від спілкування з пасажирами жінка розповіла нашим колегам із Суспільне Тернопіль

Geplaatst door Суспільне Новини op Maandag 31 augustus 2020

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що у Чернівцях депутати все ж зібралися на сесію міської ради після перервиа. обранці прийняли рішення про відновлення пільгового проїзду. Йдеться про міський електротранспорт. Що стосується приватних маршрутних транспортних засобів, то рішення ще повинен прийняти виконавчий комітет.

Також Знай повідомляв, що у Запоріжжі водій тролейбуса відмовився продовжувати маршрут через відсутність здачі. Подробиці інциденту. Таким чином, повідомляється, що в Запоріжжі водій не повіз пасажира тому, що не міг дати здачу з великої купюри.

Нещодавно Знай передавав, що у Харкові водії тролейбусів відмовляються перевозити велику кількість пасажирів. 11 вересня в Харкові, близько 15:00 на зупинці "Проспект Гагаріна" утворився затор. Водії тролейбусного депо №2 відмовилися перевозити пасажирів, на яких не вистачило місць у салоні.