Вже цієї осені стартує черговий призов юнаків до армії. Якщо навесні графік був змінений у зв'язку з карантином, то зараз у військкоматах обіцяють провести призов відповідно до усталеного графіка. Про це повідомив тимчасово виконуючий обов'язки військового комісара Тернопільської області Олександр скумбрій.

Комісар розповів, що вже 6 жовтня до лав Збройних сил України будуть прийняті нові новобранці. З Тернопільської області в армію підуть служити 424 юнаки віком 18-24 років.

Крім того, скумбрій зазначив, що солдатів-строковиків не залучатимуть до небезпечних робіт і до служби в зоні проведення операції об'єднаних сил на Донбасі. Завершиться осінній призов 31 Грудня.

Варто нагадати, що навесні цього року в армію призвали 500 юнаків з Тернопільської області. Вони вирушили служити в травні місяці. Перед цим президент Зеленський обіцяв, що юнаків, яким виповнилося 18 років закликати не будуть. Однак практика показала інше. Крім того, через пандемію і карантин до лав ЗСУ стали закликати абітурієнтів через плутанину в термінах і документах.

Нагадавши, Знай писав, що в Україні осінній призов стартує 1 жовтня і закінчується 31 Грудня. Дати не будуть переноситися через карантин. З 1 жовтня 2020 року в Україні стартує осінній призов на службу в армію. Він закінчиться 31 Грудня. Відзначається, що коронавірус не стане перешкодою для служби молодих людей в лавах української армії.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

Також Знай повідомляв, що Генеральний штаб ЗСУ прийняв рішення скоротити кількість призовників і зробити армію професійною. Скорочення передбачається через бажання збільшити кількість військовослужбовців військової служби за контрактом.

Нещодавно Знай передавав, що в Києві завершився весняний призов на строкову службу.