На Тернопільщині прощаються з колишнім головою Чортківської районної державної адміністрації та головою бюджетної комісії Олександром Стадником. Його серце зупинилося 16 вересня. Про це пише прес-служба Тернопільської ОДА.

У повідомленні йдеться, що зупинилося серце відомого громадського і політичного діяча, депутата Тернопільської облради та голови комісії з питань бюджету. Йому було 57 років. Однак у повідомленні не йдеться про причини смерті.

Колеги і друзі згадують його, як відданого патріота, порядну людину і висококваліфікованого фахівця. Його колеги та підлеглі розповіли, що Олександр Стадник був відповідальним керівником. Вони висловили співчуття рідним і близьким померлого.

Нагадавши, Знай писав, що у Полтаві на 102 році життя помер відомий лікар. Найстаріший професор України, доктор медичних наук, професор кафедри внутрішньої медицини № 1 Української медичної стоматологічної академії, полковник медичної служби Максим Андрійович Дудченко, який до останнього дня свого життя працював.

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Також Знай повідомляв, що 16 вересня, в Харкові прощаються з керівником медичного центру, відомим педіатром Олегом Басілайшвілі, який, за однією з версій, наклав на себе руки, вистрибнувши з вікна. Його в крові виявили сусіди. Чоловік лежав на асфальті, а вікно його квартири було залито кров'ю.

Нещодавно Знай передавав, що в Кривому Розі від ботулізму померла жінка. 59-річна жінка померла від небезпечної інфекції. Медики говорять про те, що їй стало погано після того, як вона з'їла рибу. Після цього її екстрено госпіталізували в першу міську лікарню.