Новопризначеного прокурора Тернопільської області Миколу Петришина звільнили через кілька днів після призначення на посаду. Скандал розгорівся після того, як молодий прокурор пообіцяв «еб**ь» своїх підлеглих, якщо вони не будуть виконувати Його накази.

Про це повідомляється в пості Центру протидії корупції в Facebook.

30-річний Микола Петришин став прокурором Тернопільської області 14 вересня. В цей же день він закотив банкет, на якому гарненько випив і зажадав від своїх підлеглих виконує Його накази інакше він буде їх «еб**ь, як тупих свиней». Вже 16 вересня Петришин заявив, що ніякого банкету не було, але в Києві зібралася дисциплінарна комісія, щоб обговорити дане питання.

Як пишуть ЗМІ, Петришину було рекомендовано піти з цієї посади через нерозуміння з колегами. Неофіційна причина звільнення п'янка на робочому місці і неналежну поведінку.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Крім того, в Центрі протидії корупції розповіли, що за останні два роки Петришин став щасливим володарем двох квартир у Києві, приватного будинку з площею 200 квадратних метрів, 4 автомобілів. Свою спроможність молодий і успішний прокурор пояснив красою і підприємливістю молодої дружини.

Нагадавши, Знай повідомляв, що прокурор Тернопільської області молодий Микола Петришин вирішив закотити вечірку на новому робочому місці. Він влаштував корпоратив і зганьбився. Ганьба вилилася в мережу і тепер Петришину доводиться виправдовуватися.

Також Знай писав, що в Києві обікрали квартиру народного депутата з політичної сили " Слуга народу».

Нещодавно Знай передавав, що Генеральний прокурор Ірина Венедиктова готова підписати всі документи і визнати провину нардепа Юрченка, якщо будуть докази.