Тернополяни зажадали від міської влади перевірити дотримання маршрутками екологічних вимог щодо викидів вихлопних газів. На сайті міської адміністрації з'явилася петиція, в якій автор документа обґрунтував необхідність такої перевірки.

Автором петиції став Руслан Березюк, який написав у документі, що на вулицях Тернополя курсує транспорт і залишає за собою хмари чорного і синього диму. Він пояснив, що деякі перевізники не проводять капітальних ремонтів двигунів, тому у вихлопних газах дуже великий вміст шкідливих речовин.

Особливо автора петиції турбує стан повітря в місцях скупчення автобусів. Під час руху маршрутки викидають такий темний дим, що інші учасники руху змушені дихати газами і опиняються в хмарі щільного туману. Хмара токсичних газів їжі довгий час залишається над дорогою і тротуарами. Також він зазначив, що для перевірки не потрібно закуповувати особливе обладнання.

Нагадавши, Знай писав, що в Дніпрі маршрутник на смерть збив жінку. Автобус виїхав зі світлофора, а водій не зміг відреагувати, так як не відразу побачив жертву аварії. Інцидент стався на перехресті проспекту Дмитра Дворницького та вулиці Андрія Фабра. Жінка переходила дорогу по пішохідному переходу.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі з'явився небезпечний водій маршрутки, його тепер бояться всі пасажири. Місцева мешканка звернулася до городян і запитала, навіщо така зброя. На запитання жінки відповіли, що ніж у водія знаходиться для побутових потреб.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що у Хмельницькому водій маршрутки вигнав дитину за те, що він поступився місцем бабусі.