Протягом серпня 2020 року до Тернопільського міськрайонного центру зайнятості звернулися 264 мешканці Тернополя. Після цього загальна кількість безробітних зросла до 7751 осіб за період з січня до серпня цього року. Всі ці люди стоять на обліку в центрі зайнятості.

Станом на 1 вересня в центрі зайнятості перебували на обліку 4387 осіб з числа жителів Тернопільської ДМГ (міської територіальної громади). З них статус безробітних отримали тільки 2866 осіб. Жінки складають 62% з цього числа, а чоловіки 48%. Відсоток молоді у віці до 35 років становить 41,1%.

В результаті запропонованих робочих місць і вакансій було працевлаштовано 2227 осіб. У це число входять і ті, хто працевлаштувався офіційно.

Нагадавши, Знай писав, що у Львові ситуація з безробіттям ще гірша. У Львові серйозно погіршилася ситуація з безробіттям: кількість непрацевлаштованих жителів досягла 30 тисяч - це в 2,5 рази більше, ніж минулого року. 36% з тих, хто зареєструвався в центрі зайнятості, це люди віком до 35 років.

Також Знай повідомляв, що в Києві сильно зросла кількість безробітних з початку року. Причиною цьому стала пандемія. Станом на вівторок, 8 вересня, 25,964 людини в столиці офіційно носять стату безробітного. Цей показник зріс утричі з початку поточного року.

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що з 1 вересня 2020 року в Україні було підвищено розмір мінімальної оплати праці до 5000 гривень. Ряд експертів розкритикував цей захід, назвавши його популістським, проте багатьом українцям такі дії влади здаються прикладом турботи.