У Тернополі прощаються з 46-річною завідуючою дитячого садка №5. Жінка померла в лікарні через ускладнення коронавірусу. Про смерть жінки повідомила її сестра на своїй сторінці в Facebook.

Колеги, друзі та рідні кажуть, що Світлана Мельник була завжди усміхненою, світлою і доброю. Її називають промінцем щастя в сірості буднів. Її сестра Вікторія Смолка написала, що завжди йдуть кращі. Жінка зазначила, що їй дуже важко, що сестра завжди залишиться в серцях і пам'яті всієї родини.

Світлані Мельник було всього 46 років. Вона нещодавно стала бабусею, але хвороба змінила все. Довгий час у жінки була висока температура. Медики не приймали її в лікарню, так як не було всіх симптомів. Вона кілька днів лікувалася вдома, збивала температуру, а коли виявили коронавірус було занадто пізно. Медики не змогли їй допомогти. В результаті ускладнень Світлана Мельник померла.

«Ми до останнього вірили, що вона вибереться. У неї довго була температура, але в лікарню не приймали - тому що, бачите, симптомів «корони» не було. Так збивала температуру, лікувалася сама. А коли забрали в лікарню-стан вже був серйозним. Згоріла, пішла. Ви не уявляєте, вона - такий собі рідкісний промінь сонця в нашому похмурому житті. Позитивчик, світла, щира. Біль просто розриває. І слова закінчилися",- розповіла знайома сім'ї Світлани.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадавши, Знай писав, що в Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 169 472 випадків зараження. За добу зафіксували 3 228 нових випадків.

Також Знай повідомляв, що лікарі вирішили показати, що відбувається з легенями людини, яка підхопила COVID-19. В управлінні охорони здоров'я Тернопільської області опублікували дві фотографії, на яких зображені легені здорової людини і людини з коронавірусом в активній фазі.

Нещодавно Знай передавав, що у Львові раптово помер лікар-невролог клінічної лікарні швидкої допомоги.