У Підволочеському районі Тернопільської області стався дивний інцидент, в якому постраждала жінка. Незнайомий їй чоловік штовхнув її і схопив за ноги серед білого дня на людній вулиці. Він напав на жертву несподівано. Про це пише Місто.

Жінка йшла через парк близько 17 години вечора. На неї несподівано напав чоловік. Він штовхнув її сильно, щоб вона впала, а потім схопив її за ноги. Постраждала не розповіла, тягнув він її чи ні. Жінка стала кричати і кликати на допомогу, тому нападник зник.

На її крик збіглися люди і викликали поліцію. Жертва нападу описала чоловіка і показала, куди він побіг. Правоохоронці почали досліджувати прилеглі до місця події території і незабаром виявили чоловіка, який підходить за описом.

Вони затримали 35-річного підозрюваного, який не зміг пояснити, навіщо він напав на жінку, але він не заперечував факту нападу.

Нагадавши, Знай писав, що зовсім недавно Україну сколихнула новина про те, що на популярному єгипетському курорті сталося згвалтування 5-річної дівчинки з України. Однак, мати малятка, як не дивно, намагалася приховати причину травм на тілі дитини. У Міністерстві закордонних справ України розкрили нові подробиці трагедії.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Також Знай повідомляв, що стало відомо про те, що. Запоріжжя молоді хлопці змусили чоловіка віджиматися посеред міста. За це вони йому пообіцяли заплатити 10 гривень.

Нещодавно Знай передавав, що суд у Запоріжжі виніс вирок хлопцеві, який облив дівчину бензином і підпал. Суд визнав винним молодика, який підпал кохану.