Тернополянка Мар'яна Кравчук донедавна носила дуже довге волосся. Вона не підстригала їх 13 років. В результаті коса виросла більше 1 метра. Однак життя внесло свої корективи і довелося сходити в салон краси на стрижку.

У Тернополі жінка завоювала звання місцевої Рапунцель, їй робили компліменти і захоплювалися таким довгим волоссям. Мар'яна зізналася, що таке довге волосся дуже складно носити. Вона їх мила 1 раз в два дні і сушила без фена до самого ранку. Вона завжди заплітала косу або збирала їх у хвіст.

Мар'яні довелося відрізати довгі локони через погане самопочуття. Жінка зазначила, що з часом з'явилися головні болі, а волосся почало випадати і стали ламкими. Після походу в перукарню Мар'яні стало легше і з'явилося відчуття польоту.

Як виявилося, носити довгі локони-це сімейна традиція. Мар'яна зазначила, що у її бабусі і мами теж були завжди довге волосся. Зараз жінка радіє відчуттю легкості і поки не планує відрощувати нову косу.

Тернополянка Мар'яна Кравчук не підстригала волосся з 13 років. На її довгу косу завжди позитивно реагували, жінці...

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще
Geplaatst door Суспільне Новини op Maandag 20 juli 2020

Нагадавши, Знай писав, що фіналістка четвертого сезону реаліті шоу" Від пацанки до панянки "(Новий канал) Юлія Чигринець на прізвисько "Бандитка" потрясла кардинальною зміною образу-дівчина повністю поголила голову.

Також Знай повідомляв, що деякі всесвітньо відомі зірки кіно в пристойному віці виглядають набагато краще, ніж вони ж виглядали в молодості. Розглянемо кілька актрис, які, як хороше вино, з роками стали тільки краще.

Нещодавно Знай передавав, що Ольга Сумська показала красиві фотографії, на яких з'явилася в цікавих локаціях-на зелених вулицях і в затишній кав'ярні. Ольга щиро пораділа початку дощової пори і зізналася, що осінь її зачаровує.