Перед місцевими виборами партії визначаються з кандидатами до місцевих рад. На Тернопільщині партія Голос обрала лідера списку і кандидатів, які повинні будуть зайняти крісла в радах. Ним став відомий громадсько-політичний діяч Василя Мартюк.

На даний момент Василь Мартюк є головою соціально-інвестиційного відділу»Континентал Фармерз Груп". У період з 2009 по 2010 роки він був мером Зборова. 20 вересня, коли пройшла обласна партійна конференція Василь Мартюк відзначив своє 35-річчя.

У партії Голос розповіли, що на місцеві вибори їх політична сила висунула близько 700 кандидатів. Всі ці люди планують зайняти крісла депутатів місцевих рад на Тернопільщині. Список до Тернопільської обласної ради очолив Богдан Яремко.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в селищі міського типу Чабани, яке знаходиться недалеко від столиці України і входить в Києво-Святошинський район Київської області, Богдан Мацібора, який є головою громадської організації "Об'єднане Гатненське суспільство", роздає продуктові набори перед початком місцевих виборів.

Також Знай писав, що президент Володимир Зеленський підписав зміни до Виборчого кодексу, якими скасовуються довідки про несудимість для реєстрації кандидатів у депутати на місцевих виборах (№3995). Відомо, що місцеві вибори в Україні відбудуться 25 жовтня, а от виборча кампанія стартувала 5 вересня.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно
Показати ще

Нещодавно Знай передавав, що в партії "Слуга народу" вважають, що їй вигідно не набирати більшість в регіонах, оскільки відповідальність за те, що відбувається там буде не на них.